luni, 4 februarie 2013

"Sociabilii"

No, a dracu' plăcere de a împărtăși cu tătă lumea ce faci tu în fiecare moment al existenței tale de că**t, cu o precizie de ceas elvețian, n-am s-o-nțeleg!
De ce crezi tu, oligofrenule de utilizator de rețea socială, că eu nu pot să trăiesc fără să știu ce ai mâncat la prânz, când te-ai că**t ultima dată sau fără să primesc de la tine invitații la jocuri care mă fac la fel de prost ca tine?
Bagă la cap: dacă nu cunoști care e treaba cu rețeaua socială, caută pe youtube un tutorial (e ca o carte de bune maniere, te învață ce să faci)! Atenție! Dacă întâmpini greutăți în citirea cuvintelor (n.n. unități de bază ale vocabularului), ia o fisă și bag-o la clasa a doua!
Bagă la cap II: renunță la pozele alea self-made (n.n. făcute de tine ție, în oglindă)! Sunt cretine!

Și acum pentru bovinele care măsoară timpu'-n în poze:
         Vită proastă, nu ne interesează lanțul dă (h)aur! Nici culoarea faianței din baie, nici geanta de la Gucci, nici mașina bengoasă, (tuna)rită, modificată, la volan vreo fată, vorba Mafiei! Nici pușca lu' tata, soba dă teracotă, carpeta de pe perete sau sutele dă (h)euro pentru care ai prăpădit jumătate de pom să-i xeroxezi etc. Enumerarea este exemplificativă.

          Nu mai faceți OAMENII să borască pe tastatură!

2 comentarii: